Aktivitete në Fokus

 • Workshop "Si të përgatitemi për një intervistë?"

  Në ambjentet e SH.L.U.P. “Universiteti Metropolitan Tirana” në godinën te ish-blloku me studentët e Administrim Biznesi, viti i tretë, u realizua workshop-i me temë: “Si të përgatitemi për një intervistë?”, i cili u drejtua nga pedagogia Olda Çiço. Më shumë
 • Dita e Karrierës në Metropolitan

  Vazhdon organizimi i “Ditës së Karrierës” në SH.L.U.P. “Universiteti Metropolitan Tirana”, ku në datën 10 Prill 2015 ishin prezent nxënësit e gjimnazit “A.Z. Çajupi”, të cilët morën pjesë në një leksion që u zhvillua në lidhje me zgjedhjen e degës së studimit dhe mbi profesionet më të kërkuara dhe më të paguara në tregun e punës. Më shumë
 • "Leksion i Hapur" me Blendi Fevziu

  Në ambjentet e SH.L.U.P. "Universiteti Metropolitan Tirana" u mbajt një leksion i hapur, ku i ftuar ishte Z.Blendi Fevziu. Studentët patën mundësi të diskutojnë mbi tema të ndryshme dhe të japin opinionet e tyre mbi tema të ndryshme në lidhje me zhvillimin e Shqipërisë. Më shumë

Studentë


 • David Dojaka është studenti që për dy vite me rradhë ...[më shumë]

 • Arbnor Allaraj,student i degës Inxhinieri Kompjuterike...[më shumë]

 • Proçesi i transferimit tashmë është i njohur për të gjithë ...[më shumë]

 • Ndihma për studentët ...[më shumë]
Shiko të gjitha

Pyetje të shpeshta

Për pyetje të tjera mund të na shkruani dhe ne do t'ju kontaktojmë menjë herë
 • Kur mund të aplikoj për pranim?
  Pranimet ne UMT jane te hapura pergjate gjithe vitit dhe ju mund te aplikoni per programet e edukimit online ne cdo kohe dhe cdo vend.
 • Ku ndodhemi?
  Sh.L.U.P Universiteti Metropolitan Tirana ndodhet në rrugën “Sotir Kolea” & “Budi”, pranë Qytetit Studenti, Tiranë. Godina vlerësohet si një objekt modern dhe bashkëkohor, me pozicion të favorshëm për jetën studentore.
 • Cila eshte adresa zyrtare e e-mailit dhe numri i telefonit?
  Per informacione te pergjithshme
  E-mail: info@umt.edu.al
  Telefon:++355 69 60 70 111
 • Cfare akomodimi ofrojme?
  Duke patur nje pozicion strategjik, në hyrje të Qytet Studentit, universiteti ynë mundëson lehtësira akomodimi për studentët të cilët vijnë nga rrethet e Shqipërisë apo diaspora. Gjithashtu, kati I fundit I universitetit ka shërbyer për një kohë të gjatë si akomodues për studentët që kanë kërkuar akomodim brenda godinës universitare.
 • Cilat jane lehtesirat qe ofrojme?
  Pjësë integrale e Infrastrukturës janë Laboratorët shkencor dhe teknologjik, sallat ku zhvillohet aktiviteti akademik, të pajisura me mjetet teknologjike të nevojshme për procesin mësimor. Biblioteka e Universitetit Metropolitan Tirana është një ndër institucionet kryesore të zhvillimit profesional të studentëve. Biblioteka është kryesisht online, ku studentët kanë akses të personalizuar në informacionet kryesore të fushave të tyre të kërkimit, në revista prestigjioze akademike dhe botime të thelluara në fushat përkatëse.